De 400 solgte billetter den 14. oktober er nu ombooket med Coronaafstand, og alle har modtaget mail med link til nye billetter med et sædes Coronafstand mellem hver billet.
Resterende 75 billetter er i salg - også med et sædes afstand. Par og husstande kan frit flytte sammen og sidde ved siden af hinanden.
Opdelingen i zoner med 300 på gulvet og 100 på hver balkon betyder, at en del, der har købt billet til de bageste rækker på gulvet er blevet flyttet til 1. balkon. Omplacering er i videst muligt omfang sket forfra og inden for samme prisgruppe eller til de bedste pladser i næste prisgruppe.
Derfor er vi sikre på, I alle vil vise forståelse for de særlige hensyn til afstand og tryghed.
Læg mærke til, om der på din billet står indgang A, B, C, D, E eller F.
Billettering sker allerede ved indgangene til Musikteatret, dem er der nu tre af, og publikum til de tre områder holdes helt adskilt med egne toiletter og egen garderobe. Indgangene er mærket AB (gulvet) – den normale hovedindgang
CD (1. balkon) – til venstre for hovedindgangen og
EF (2. balkon) – til højre for hovedindgangen
Vejle Musikteater følger myndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer angående forsamlinger, afstand og rengøring, og her kan du læse de helt konkrete forholdsregler om bl.a. tre indgange, tidlig indlukning, drikkevarekøb på forhånd og meget mere:
Hvis du skal i teatret, beder vi dig læse grundigt og orientere dem, du følges med, ligeså grundigt.
OM FORESTILLINGEN:
Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.
”Lær Deres børn i tide at være uafhængige af andres hjælp”, ”Lad Dem ikke helt beherske af Deres telefon, men sæt den ud af virksomhed under et måltid sammen med gæster og under en samtale”, ”Man skal aldrig stikke servietten i knaphullet”, ”Man må undgå al støj, idet man spiser”.
Disse – og mange flere – gode råd gav Emma Gad for lidt over 100 år siden i bestselleren Takt og Tone – hvordan vi omgås. Fru Gad rådgav ikke kun om etikette i selskabslivet, men også om god skik og opførsel i forbindelse med de mere alvorlige sider af livets forhold: Hvad siger man til én, der lige har mistet sin kone? Hvordan forholder man sig til børn og eks’er i forbindelse med skilsmisse? Hvad gør man, hvis man ikke bryder sig om sin søns valg af hustru?
I 60’erne og 70’erne blev det en regel, at der ikke måtte være nogle regler. I dag er der en modbevægelse på vej, for selvom det fungerer for den enkelte at snakke i telefon under hele middagen, synes resten af selskabet ikke nødvendigvis, at det er i orden. Der er hårdt brug for manualer til det sociale liv, og det er bemærkelsesværdigt, hvor mange af Emmas gyldne leveregler, der stadig har både underholdningsværdi og relevans.
Der udarbejdes skolemateriale.
Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Tanya Lund Andersen, Christiane Bjørg Nielsen, Henriette Rosenbeck og Sanne Graulund
Dramatiker Vivian Nielsen
Instruktion Madeleine Røn Juul
Scenografi Søren Glad
Koreografi Jeanette Binderup-Schultz
Dramaturgi Ninette Mulvad
Kapelmester Sanne Graulund
Foto Gudmund Thai
Priskategori 1 |
Løssalg |
Børn & unge |