Værdiladet påskemenu
Det er dagen før påske. Toke er sammen med sin svigerfar kørt op til ødegården på Hallandsåsen, hvor hans egen far venter på dem. Planen er, at de tre mænd skal forberede påskemåltidet, så alt står klappet og klart, når kvinderne dukker op dagen efter.
Hygge er udgangspunktet og spørgsmål om krydderisammensætning og stegetid finder svar gennem jokes og venskabelige drillerier. Men som forberedelserne skrider frem, viser det sig, at de tre gode mænd har vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og ja – tilværelsen generelt. Og før gryden er i kog, er det både påskens kulinariske og religiøse indhold, som er i spil.
Hans Rønne er tilbage med en jordnær klimafortælling om, hvor langt ens holdninger kan strækkes, når kærlighed og fredelig sameksistens trækker i den anden ende. Hvilke hemmeligheder gemmer sig bag mændenes uforsonlige attituder, og vil det lykkes den umage trio at få noget i ovnen?
Anmeldelse
Varme emner og virtuose pauser
– Morten Hede
Mandekomedie med knivskarp timing og klima i ascendanten
– Iscene.dk
Bo Stendell Larsen, Thomas Jacob Clausen, Bue Wandahl
Producent Teatret Svalegangen
Manuskript Hans Rønne og Thomas Jacob Clausen
Instruktion Hans Rønne
Lysdesigner Poul Jepsen
Lyddesigner Ise Klysner Kjems
Sceneproduktion Folkes Garage
Scenograf Gitte Baastrup
Instruktørassistent Matilde Bregnhøj
Foto Hans Rønne
Aldersgruppe: Fra 15 år
Priskategori 1 |
Løssalg |
Børn & unge |